A capella matinee met Favour8 & Keychord

A capella matine met Favour8 & Keychord

28 Jan 2018 Best

Details

Time : 14:30
Venue : Tejaterke
Address : Max de Bossustraat 1, Best
Contact Email : info@mooche.nl

A capella matinee: middag vol vocale verrassingen

Vocal group Mooche organiseert op zondag 28 januari 2018 in ’t Tejaterke in Best een a capella matinee: een middagconcert vol a capella-zang, samen met Favour8 en KeyChord. Het is al de derde keer dat deze groepen met elkaar zo’n programma verzorgen en inmiddels is wel gebleken dat die samenwerking een afwisselende middag vol vocale verrassingen oplevert!

Favour8 is een zanggroep van vier dames en vier heren uit de “grotere regio Eindhoven’ (Best, Nuenen, Veghel, Eindhoven). De groep bestaat inmiddels zo’n tien jaar en heeft een breed a capella-repertoire. Dat loopt uiteen van populaire nummers uit de vorige eeuw tot hits van nu, zoals bijvoorbeeld nummers van Pentatonix, in bewerkingen voor vier tot acht stemmen. Favour8 wisselt luchtigere, vlotte nummers graag af met gevoelige ballads om zo hun brede kunnen te laten zien.
KeyChord repeteert in Sint-Oedenrode en bestaat uit vier ervaren muzikale heren in pakkende pakken die ook al bijna tien jaar samen optreden. Het kwartet zoekt contrasten met gevoelige ballades, oorstrelende easybeats en opzwepende uptempo songs. KeyChord zingt graag en veel, altijd a capella, vooral close harmony en Barbershop, een beetje pop, een snuifje gospel, maar altijd met plezier en bovenal recht uit het hart. De groep bewerkt bestaand repertoire en vertaalt het naar verrassend originele optredens waarbij bovendien ook nog wat te zien valt, want show… daar staat KeyChord garant voor.
De zes zangers van Mooche (Best, 2012) hebben ook de luxe van eigen arrangeurs in hun midden. Met hun unieke combinatie van Nederlandse, Ierse en Belgische stemmen brengen de drie dames en drie heren mooie, grappige en soms zelfs ontroerende vocale popmuziek, ballads, rock en jazz. Dat alles bovendien op een hoog niveau: Mooche eindigde al meerdere keren in de top drie van het Nederlands Festival voor Vocale Ensembles.

De drie vocale top-ensembles staan te popelen om het publiek een mooie muzikale middag te bezorgen. Het concert begint om 14.30 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur. Toegangskaarten à 10 euro zijn te bestellen via mail: info@mooche.nl of martyvanderstaak@onsbrabantnet.nl.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Office Support Best.

Office Support Best over Mooche: “De samenwerking van Vocal Group Mooche met 2 andere zanggroepen om zo een gezamenlijk programma neer te zetten, dat is een mooi voorbeeld van 1+1+1=5. Het enthousiasme is aanstekelijk. Tranen van het lachen. Tranen van ontroering. Knappe zangprestaties worden neergezet. Als het leveren van een bijdrage dit alles mede mogelijk maakt, dan werken wij hier graag aan mee. Wij wensen u een aangename, verrassende voorstelling toe.”

Office Support Best en sponsoring: ’t Tejaterke en omgeving: daar liggen de wortels van Yvonne van Beek-van Os, eigenaresse van Office Support Best. Geboortegrond, basisschool, het gebouw van ’t Tejaterke in al haar huidige en voormalige functionaliteiten: er zijn door Yvonne heel wat uurtjes op dit stukje Best doorgebracht. Tel daar haar liefde voor dans, muziek en cultuur bij op, vermenigvuldig het met de succesformule van haar bedrijf en je komt tot een uitkomst die mogelijkheden biedt voor aanbieders van een cultureel evenement of theatervoorstelling in ‘t Tejaterke. Zoals dat van Vocal Group Mooche. Door een financiële zorg weg te nemen konden zij zich focussen op datgene waar zij goed in zijn: u een middag vol vocale verrassingen bieden.

De veelzijdige secretaresse van Office Support Best steekt naar hartenlust de handen uit de mouwen voor:

  • het schrijven van websiteteksten,
  • het in gang zetten, en onderhouden, van promotieactiviteiten,
  • efficiencyslagen maken in kantoorwerkzaamheden,
  • het professionaliseren van de binnendienst,
  • het notuleren van vergaderingen.